Reacties

Ciska Barhorst
Beveiliging beambte Haarlem
"Ik ben met de cursus begonnen in verband met mijn baan als beveiligingsmedewerker, je weet immers nooit wat voor "schorem" je tegenkomt. Nu ik de de basiscursus heb gevolgd en inmiddels bezig ben met de vervolgcursus, kan ik wel zeggen dat ik mij meer op mijn gemak voel als ik op klus ben! Dus Stephan, tot zover alvast bedankt!"
Claudia Vieira
FIT Coordinator Tour operator
"Ik liep al een tijdje met de gedachte om zo een cursus te doen, maar ik durfde gewoon niet. In eerste instantie omdat ik bang was dat ik na twee lessen zou opgeven, omdat ik waarschijnlijk geen zin zou hebben om iedere week iets vast te hebben.Ten tweede wist ik niet wat ik van zo'n cursus moest verwachten. Ik wilde geen softe cursus doen, maar wilde ook geen klappen krijgen. Ik wilde niet de oudste, maar ook niet de jongste zijn. Na de eerste les waren mijn twijfels meteen weg, ik vond het hartstikke leuk. De medecursisten waren leuk en gemengd, ik ging er altijd met plezier heen, geen les gemist. Ik vind de cursus een leuke, leerzame en "straight to the point" cursus!"
George Muller
Jurist Amsterdam
Deze cursus heeft mijn interesse gewekt in vechtsporten, en mijn kijk op vechtsporten enigszins veranderd. Een prima cursus, doelgericht, effectief en smaakt naar meer. De cursus is geschikt voor mensen die niet direct fanatiek vechtsporten willen beoefenen, maar zich toch willen weren. Als je door wilt trainen in een fanatiekere vervolg cursus, dan kan dat!"
Kiki Bommez
Master Practitioner NLB Haarlem, (psychotherapie op basis van Neuro-Linguistisch Programmeren & lichaamswerk)
"Ik vind de cursus effectief door de doeltreffende oefeningen en door de leuke lessen. Wat me vooral aanspreekt is het plezier dat ik eraan beleef. Thuis oefen ik graag verder met wat we geleerd hebben. Ik voel me nu een heel stuk zelfverzekerder. Dat geeft rust en een veilig gevoel."
Nel van Dijk
Boekenverkoopster
"Ik ga elke week met veel plezier naar de les. De sfeer in de basis cursus vond ik heel leuk en de vervolg cursus ook. Ik vind de manier van lesgeven heel prettig. Elke leerling krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft."
Stella Kamper
Jeugdhulpverlener, middelbare school
"Ik heb nooit gesport, of motivatie gehad om mee te doen met bijvoorbeeld volleybal, voetbal, fitness. De cursus sprak me ontzettend aan, je bent op een leuke en goede manier met sport bezig. Het is leerzaam en functioneel. Ik heb leuke mensen ontmoet en doe voor 't eerst iets wat ik leuk vind, dat zegt genoeg lijkt me!"
Leontien Creuwels
Gerechts ambtenaar
"Alles wat je leert draag je bij je en kun je indien nodig toepassen."
Raoul Meinsma
Ondernemer Alkmaar
"Een goede compacte cursus, je hebt geen tijd om in te dutten. Haalbaar voor alle leeftijden, en erg interessant. Er valt genoeg te lachen en er wordt vakkundig getraind."
Jaque Kolt
Ondernemer Alkmaar
"Een heel doeltreffende en leuke cursus! Ik ben bijna 62 jaar, ik wou dat ik er mee was begonnen toen ik 12 jaar was. Ondanks mijn leeftijd heb ik toch heel veel geleerd!"
Willem Bakker
Trainer/Adviseur Arbeidsverhoudingen
"De cursus is erg motiverend. Door eenvoudige oefeningen krijg je het idee dat het in de praktijk direct toepasbaar is. Je krijgt ook het gevoel dat je door de oefeningen meer aankunt op de werkvloer en in het dagelijks leven."
Marvin Fredriksson
Zelfstandig ontwerper
"De cursus is erg toegankelijk. Je hoeft niet in topconditie te zijn en ongelofelijk lenig te zijn om mee te kunnen draaien. De oefeningen zijn net zo zwaar als je zelf wilt. Het zijn hele kleine dingen waar je eventuele verbeteringen aan kunt merken, maar het heeft zich bij mij geuit in mondigheid. Dit voelt erg opbouwend. Ik kan dat (o.a. in mijn werk) goed gebruiken."