Particulieren

“Voel je Veilig!"

Voelt u zich wel eens onveilig ? 's-Avonds op straat bijvoorbeeld, of in andere situaties waarin u zich bedreigd voelt? U kunt op een betrekkelijk eenvoudige manier wat doen aan dat gevoel. Met de speciaal ontwikkelde zelfverdedigingcursus van Zelfverdediging School Nusantara. Makkelijk toepasbaar en toegankelijk voor iedereen!

Vechtsporten worden nog te vaak met agressie en ingewikkelde technieken in verband gebracht. De zelfverdedigingcursus van Nusantara bewijst het tegendeel: met eenvoudige maar effectieve technieken leert u om te gaan met dreigende situaties en voelt u zich niet zo snel meer onzeker. Topconditie, enorme spierbundels en een maximale leeftijd zijn daarom geen vereisten. Nusantara staat voor no-nonsense.

De trainer

U krijgt les van Stephan Polak, erkend leraar Pencak Silat, die dit super effectieve verdedigingsysteem heeft samen gesteld onder de supervisie van verschillende Grootmeesters uit Azië. Stephan is opgeleid door de absolute wereldtop tijdens een driejarig verblijf in Indonesië. Naast Pencak Silat beheerst hij karate, thaiboksen, ju-jitsu en taekwondo. Het beste en meest simpel uit te voeren van al deze krijgskunsten is verenigd in de Nusantara zelfverdedigingcursus.

De cursus

De cursus heeft als insteek het vergroten van het zelfvertrouwen, het geven van praktische tips en trucs en veel praktijkoefeningen en bestaat uit tien lessen. Iedere les leert u nieuwe slag-, afweer- en traptechnieken. Binnen de kortste keren bent u in staat om zich een aanvaller van het lijf te kunnen houden. Na het volgen van de cursus voelt u zich weerbaarder en zelfverzekerder en dat straalt u dan ook uit. U kunt zich nu inschrijven voor lessen in Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Neem contact op voor meer informatie of inschrijvingen, het aantal plaatsen is beperkt!

Locaties

Amsterdam
Start : neem contact op via de mail of bel voor info
Waar : 
Wanneer : 
Telefoon : 06-53 94 88 23
Email : amsterdam@zelfverdedigingschoolnusantara.nl

Alkmaar
Start : neem contact op via de mail of bel voor info
Waar : 
Wanneer :
Telefoon : 06-53 94 88 23
Email : alkmaar@zelfverdedigingschoolnusantara.nl

Haarlem
Start : neem contact op via de mail of bel voor info
Waar : 
Wanneer :
Telefoon : 06-53 94 88 23
Email : haarlem@zelfverdedigingschoolnusantara.nl

Neem contact op voor meer informatie of inschrijvingen. Het aantal plaatsen is beperkt!